Om mig

Som behandler er jeg nærværende og lyttende, og sanser helheden i dig.
Min intention er at skabe et trygt nok rum, hvor heling kan finde sted.

Vedrana Mujadzic

Mit navn er Vedrana Mujadzic. Jeg er født i 1982. Jeg har bosniske rødder, og har boet i Danmark siden 1992. 
Jeg bor i Valby sammen med min partner og vores datter.

Min interesse for kroppen som en helhed startede da jeg selv blev mor tilbage i 2012, hvor mit liv tog en ny drejning mod en mere helhedsorienteret hverdag. For at kunne støtte min datter på bedste vis i hendes udvikling, fordybede jeg mig i emner som børns trivsel, udviklingspsykologi, tilknytningsteori, traumeforståelse, sanseintegration, fri legs betydning for udviklingen, selvstyret læring, osv. Jeg er meget inspireret af den gren af udviklingspsykologien som bliver kaldt for attachment-based developmental approach (udviklet af Dr. Gordon Neufeld) som jeg har taget adskillige kurser i. 

Denne rejse førte mig ind på sporet af den biodynamiske kranio-sakral terapi (BKST). I april 2021 startede jeg på Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, hvor jeg har taget alle kurserne for at blive certificeret BKST behandler, samt BKST baby og børne behandler. 
Som en del af uddannelsen er fagene anatomi, fysiologi og patologi et krav (på sygeplejerske niveau). Disse fag har jeg taget sideløbende med BKST modulerne, og er eksamineret i dem.

Udover at være BKST behandler, så hjemmeunderviser jeg også min datter. I den forbindelse er jeg meget socialt aktiv i min hverdag, hvor jeg møder forskellige typer børnefamilier, og er med til at værne om trygge relationer, lytte til fortællinger, er med til kreative udfoldelser, og yder nærvær og omsorg.
Jeg har en stor og mangeårig erfaring med at facilitere aktiviteter for børn og børnefamilier.
Denne erfaring tager jeg med mig, også i behandlerrummet, især når jeg arbejder med børn.

Jeg er meget optaget af at vi skal leve mere helhedsorienteret, hvor vores individuelle behov, og vores families behov bliver tilgodeset og respekteret. Jeg går ind for at man som menneske har krav på og ret til at leve det liv, man selv har valgt, og trives i. I mine sessioner, hvis det er relevant, inddrager jeg helheden, for at blive mere bevidst om hvordan man bedst kan støtte op om helingsprocessen.

Jeg har desuden også en baggrund som Eksportingeniør (diplomingeniør). I 2006 dimitterede jeg fra Ingeniørhøjskolen i København, og arbejdede derefter i en årrække, i flere forskellige virksomheder, inden for salg, markedsføring og projektkoordinering. Meget af mit arbejde gik ud på at have kontakt til mange forskellige mennesker i løbet af min hverdag, og yde service. Det at arbejde med mennsker har altid været min drivkraft, og er det som jeg trives bedst med at lave.

Uddannelser og Kurser

Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

E-Medicus

Judah Lyons Institute (DVD Course)

Neufeld Institute

Compassionate Inquiry

Ingeniørhøjskolen

Kontakt mig her

og jeg besvarer din e-mail snarest muligt